Telefoonnummer: +49 (0)29 04 71 21 58

Faciliteiten

Biljart

Zodra u op het terrein van ons vakantiepark aankomt, heten wij u van harte welkom in de aangename ontvangstruimte, waar zich tevens de receptie bevindt. Onder het genot van een welkomstdrankje wordt u ingecheckt in uw hotelkamer, appartement of groepsaccommodatie.

Verdeeld over het park vindt u onder andere ons sfeervolle bar-restaurant en gezellige vrijetijdshuis. Ook kunt u op ons terras heerlijk van het zonnetje genieten of toekijken hoe de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Ferienpark Hollandia beschikt over talloze voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wanneer u besluit met de auto naar Sauerland te komen, heeft ons vakantiepark ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. Föckinghausen is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf het nabij gelegen treinstation van Bestwig bieden we een gratis pendeldienst naar het park aan.

Een grote groep Maas en Waalers uit Holland
Wij de Veldduivels hebben enorm genoten van de geweldige sfeer, gastvrijheid hier in Hollandia. Goed van eten en drinken. Bedankt!
Online reserveren
Deutsch
Nederlands
Home :: Faciliteiten
Reserveren
Overnachten
Appartementen
Groepen
Hotelkamers
Arrangementen
Fietsarrangement
Fort Fun Special
Hemelvaart
Kerst
Motorrijders
Oud en Nieuw
Ski Arrangement
Wandelen
Faciliteiten
Bar Sauerlandstube
Restaurant
Speeltuin
Vrijetijdshuis
Activiteiten
Fietsen
Fort Fun
Hennesee
Motorrijden
Skiën
Wandelen
Contact
Routebeschrijving
Vragen
Prijzen
Overig
Nieuws en Agenda
Reacties
Sitemap
Impressum
Copyright © 2018 Ferienpark Hollandia GbR