Telefoonnummer: +49 (0)29 04 71 21 58

Nieuws en Agenda

Als eerste op de hoogte van het meest actuele Ferienpark Hollandia nieuws? Bent u benieuwd welke leuke activiteiten we allemaal in de agenda hebben staan? Houd deze 'Nieuws & Agenda' pagina dan goed in de gaten.

Ferienpark Hollandia op Facebook

11 juni 2012 - Vanaf nu vindt u het laatste Ferienpark Hollandia nieuws op onze Facebook pagina:
www.facebook.com/ferienhollandia

Foto's Opening Hollandia

25 december 2009 - De foto's van het fantastische Ferienpark Hollandia openingsfeest op 12 en 13 december 2009 staan online. U kunt ze vinden op:
Ferienpark Hollandia Fotoalbums.

Opening Ferienpark Hollandia

12 december 2009 - Half december 2009 opent Ferienpark Hollandia haar deuren. Gelegen in het prachtige Sauerland biedt dit nieuwe vakantiepark haar gasten talloze mogelijkheden voor een heerlijk ontspannen vakantie of een gezellig actief weekendje weg.

Met het hele gezin verblijven in een ruim en netjes ingericht appartement of samen romantisch overnachten in één van onze comfortabele en ruim ingerichte hotelkamers? Met de (sport)vereniging er even actief tussenuit of met school een weekje op kamp in de bergen? In ons vakantiepark is het allemaal mogelijk.

Vul het reserveringsformulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verblijf in Ferienpark Hollandia. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen

Kerst in Ferienpark Hollandia

12 november 2009 - Altijd al gedroomd van een sprookjes-achtige kerst in de bergen? Sneeuw of geen sneeuw, in het mooie Sauerland is het tijdens de feestdagen altijd volop genieten! In Ferienpark Hollandia is gedurende de kerstdagen genoeg te beleven. Wilt u even een middagje op pad? Op slechts een paar minuten rijden van ons park kunt u de gezellige Duitse kerstsfeer opsnuiven in leuke dorpjes als Winterberg en Willingen.

Speciaal voor deze prachtige dagen hebben we voor u een aantrekkelijk kerstarrangement inclusief kerstontbijt en voortreffelijk kerstdiner samengesteld. Lees meer hierover onder het kopje arrangementen en boek snel!

Website Hollandia online

15 oktober 2009 - Donderdag 15 oktober is onze website www.ferienhollandia.nl officieel gelanceerd. We zijn nog druk bezig alle informatie aan te vullen, dus houdt de website goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen omtrent Ferienpark Hollandia.

Met de lancering van de website is ook de mogelijkheid beschikbaar gekomen om per half december hotelkamers, appartementen of groepsaccommodaties online te boeken. Maak hiervoor gebruik van het reserveringsformulier.

We vinden het natuurlijk altijd leuk om te horen wat u van onze website vindt, dus neem voor opmerkingen of suggesties gerust contact met ons op.
Thijs Dekker uit Nieuwegein, Nederland
Het was een geweldig weekendje! Bedankt.
Online reserveren
Deutsch
Nederlands
Home :: Nieuws en Agenda
Reserveren
Overnachten
Appartementen
Groepen
Hotelkamers
Arrangementen
Fietsarrangement
Fort Fun Special
Hemelvaart
Kerst
Motorrijders
Oud en Nieuw
Ski Arrangement
Wandelen
Faciliteiten
Bar Sauerlandstube
Restaurant
Speeltuin
Vrijetijdshuis
Activiteiten
Fietsen
Fort Fun
Hennesee
Motorrijden
Skiën
Wandelen
Contact
Routebeschrijving
Vragen
Prijzen
Overig
Nieuws en Agenda
Reacties
Sitemap
Impressum
Copyright © 2018 Ferienpark Hollandia GbR